Meerdaagse Xhoris dag 1

Goeienavond!

Deze ochtend verzamelde een gezellige bende op de speelplaats om richting Xhoris te vertrekken. Na een probleemloze reis kwamen we onder een stralend zonnetje toe in het mooie domein Relaxhoris. Jammer genoeg konden we niet onmiddellijk in onze kamer, want de poetsvrouw was nog aan het werk. We hebben het domein dan maar verkend, met een eerste steile klim in het bos. Toen was het tijd voor een tien-uurtje. We konden genieten van de lekkere soezen van Isabelle, waarvoor dank!

De poetsvrouw was nog steeds bezig, dus wij trokken naar het omnisportveld. Daar speelden we voetbal, kubbs en een spannende basketbalwedstrijd. Na onze boterhammen konden we gelukkig onze bedden gaan opmaken en vertrokken we richting de burcht van Logne. Na een deskundige uitleg en rondleiding van de gids probeerden we zelf eens met een trebuchet (soort katapult) de burcht te bombarderen. We deden nochtans ons best, maar de burcht staat er nog steeds. Toen vertelde de gids ons de legende van de Gouden Geit. Na een zoektocht door de hele burcht vonden we de schat. Smullen maar!

Om 18 uur trokken we richting de eetzaal. We aten tomatensoep (zonder balletjes L), gevulde kip met gegrilde groentjes en aardappelen in de schil. Als dessert was er chocoladepudding en zongen we voor Merel haar verjaardag. Een lekkere cake hoorde er natuurlijk ook bij.

Op dit moment plonsen we in het zwembad. Buiten is het al donker, maar wij gaan nog even door! Zo meteen gaan we nog even relaxen op de kamer en dan kruipen we onder de lakens. Morgen wacht ons een zware dag, maar we kijken er naar uit! We houden hout vast, maar voorlopig zijn er nog geen traantjes gevloeid. Deze eerste dag was alvast een topdag volgens de 6L-ers!

Tot morgen,

De 6L-ers

Reacties  

#30 Juf Nelle 28-09-2017 07:58
Goeie morgen zesdeklassers, juffen en meesters,
Wat een geweldige twee dagen hebben jullie achter de rug! Heerlijk, ik werd er ontroerd van toen ik naar alle die leuke plaatjes mocht kijken. Ik ben benieuwd naar de verhalen...
Geniet nog van de laatste uurtjes en tot straks :roll:
Dikke knuffel,
Juf Nelle
Citeer
#29 papa zita 27-09-2017 18:25
Dag Zita, het is hier maar stillekes zonder jou :cry: !!


Ik zie allemaal lachende gezichtjes !! FIJN :-)Nog veel plezier en tot morgen 8)
Citeer
#28 sandra beyens 27-09-2017 17:27
Yo de mannen... euh, en de meisjes natuurlijk. :lol:

Toen ik net van het werk thuis kwam ben ik onmiddellijk naar jullie blog gaan kijken. Zo nieuwsgierig was ik, naar een nieuwe lading foto's.
Het zwemmen zag er heel leuk uit. Wat een vrolijke bende! Jullie hebben toch het water in dat bad gelaten hé, want ik zag geen enkele juf of meester in de buurt... en jullie kennende... (grapje).

Vol spanning kijken we uit naar de foto's van vandaag. Dus misschien tot straks.

@ Kay : Ik hoop dat jouw kamergenoten niet teveel snurken. :sad:

Groetjes aan iedereen! En een extra, mega dikke knuffel aan Kay. :P
Citeer
#27 Els Flipkens 27-09-2017 17:23
Hallo allemaal,
Het zonnetje schijnt, allemaal lachende gezichtjes, 
het is duidelijk dat jullie een superleuke tijd daat hebben!
De foto's spreken voor zich!
Marieke, het is hier maar rustig en stilletjes zonder jou.
We missen je allemaal, Zosia vindt het ook maar raar zonder jou.
Geniet nog volop van jullie laatste dag morgen en tot gauw!!!
Groetjes,
Els, Peter, Anna en Roosje
Citeer
#26 Meterke en Oompie 27-09-2017 17:18
Dag Zita, hoe gaat het daar met jou? Ik heb al mooie fotootjes gezien. Amuseer je maar goed.
Dikke kus van meterke en Oompie XX
Citeer
#25 Douae 27-09-2017 16:04
[quote name="Douae"]Ik ik wou dat ik nog eens kon in plaats van huitwerk maken maak er nog leuke dag van veelevering kusjes douae
Zonder jullie is het huis leen rayane en marwan dus kom snel terug
Citeer
#24 Douae 27-09-2017 16:01
[quote name="Douae"]Ik ik wou dat ik nog eens kon in plaats van huitwerking maken maak er nog leuke dag van veelevering kusjes douae en rayane en marwan zonder jullie is het juist leeg
Citeer
#23 moeke en vake 27-09-2017 15:58
hallo kyra thoelen. hoe is het daar. plezant daar ben ik zeker van. ik zou ook willen dat ik ook nog zo jong was.samen spelen met uw vriendinnen dat is altijd leuk, denk ik. friet kan je bij ons niet meer eten want dario heeft juist alles opgegeten.maar er komen nog meer woensdagen om bij ons te komen eten. en dan houden wel wat voor u over. wij wensen iedereen daar nog een paar plezierige dagen . groetjes moeke en vake
Citeer
#22 Kathleen Mensch 27-09-2017 15:18
Hoi allemaal hier zijn we weer ;-)

Allemaal goed geslapen??? Waren jullie uitgerust voor de 2de dag??? Hopelijk wel want anders zullen de juffen en de meesters een zware dag gehad hebben. :sigh:
@ Louise:
Vandaag was het hier een speciale dag, we zijn net thuis gekomen van het rusthuis waar de Moe verblijft. Vandaag werd ons Moe gevierd, ze werd 100 jaar. Het was een leuk feestje met een mega grote taart en hapjes. Ze heeft er van genoten maar ze was nu wel echt moe.
Zo meteen vertrekken we naar de voetbal, onze Victor moet vandaag match spelen tegen Lummen. Hij heeft gezegd dat hij vandaag speciaal voor jou een goal gaat maken. Wel lief he.

Heel veel lieve knuffels en kusjes van ons allemaal!!! Geniet nog van de dingen die gaan komen. :-*

Mama, papa, Victor en ook Boris en Flore :P
Citeer
#21 Douae 27-09-2017 12:35
Ik ik wou dat ik nog eens kon in plaats van huitwerking maken maak er nog leuke dag van veelevering kusjes douae
Citeer

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Locatie

Lesuren

Maandag 8:50 - 12:00 13:00 - 15:40
Dinsdag 8:50 - 12:00 13:00 - 15:40
Woensdag 8:50 - 11:35  
Donderdag 8:50 - 12:00 13:00 - 15:40
Vrijdag 8:50 - 12:00 13:00 - 15:00

Contact

Lindenstraat 5,
3980 Tessenderlo

013/33 75 19

directie@lettertrein.be
secretariaat@lettertrein.be